Με τον Κωτσόβολο στην έκθεση τεχνολογίας IFA 2022

Μετά από δύο χρόνια διακοπής (κυρίως) λόγω της πανδημίας, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση τεχνολογίας της Ευρώπης, η IFA – επέστρεψε στο Βερολίνο και την επισκεφτήκαμε παρέα με τον Κωτσόβολο!

Για 5 ολόκληρες μέρες νέα smartphones, τηλεοράσεις, έξυπνα οικιακά gadget και διασυνδεδεμένες λευκές συσκευές παρουσιάστηκαν πλήρης δόξας στην IFA 2022 με εταιρείες τεχνολογίας από ολόκληρο τον κόσμο να έχουν συγκεντρωθεί στο τεράστιο εκθεσιακό κέντρο Messe Berlin για να παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα.

IFA 2022 Κωτσόβολος Κώστας Βλαχάκης

Ο Κώστας Βλαχάκης και το Techblog βρέθηκαν για ακόνα μια χρονιά στο Βερολίνο για να καταγράψουν πρώτοι από κοντά όλες τις εξελίξεις και τις ανακοινώσεις από την έκθεση. Φέτος μαζί με τον Κωτσόβολο παρουσιάσαμε όλα τα νέα προϊόντα μέσα από το Instagram @kotsovolos_greece και το Blog του #IFA2022.

Η Διεθνής Έκθεση Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, IFA, είναι και θα παραμείνει το highlight της χρονιάς για όλους, όσους χρησιμοποιούν ή θέλουν να δοκιμάσουν ηλεκτρονικά μέσα ψυχαγωγίας, τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών καθώς και οικιακές συσκευές.