Με το Redmi Note 12 Pro+ σε Βρυξέλλες και Μπριζ

O Κώστας Βλαχάκης, με το νέο Redmi Note 12 Pro+ στα χέρια του πραγματοποίησε ένα παραμυθένιο ταξίδι στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στις πόλεις Βρυξέλλες και Μπριζ! Για 5 ολόκληρες ημέρες, το instagram του @techbloggr φιλοξένησε τις φωτογραφίες του Κώστας σε συνολικά 34 stories!

Το ταξίδι μας ξεκίνησε από τις Βρυξέλλες που διανυκτερεύσαμε δύο βράδια και κατάα τη διάρκεια της παραμονής μας εκεί είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε της εργασίες τμήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τους κανόνες που θα πρέπει να μπουν στην τεχνολογία του Metaverse!

Τα επόμενα δύο βράδια τα περάσαμε στην παραμυθένια πόλη της Μπρυζ ταξιδεύοντας εκεί από τις Βρυξέλλες με τραίνο. Η Μπρυζ είναι απίστευτα όμορφη και δεν χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε βαρκάδα στα κανάλια τις πόλης. Αν χρειάζεστε πληροφορίες για το πως θα πάτε και τη να δείτε και να φάτε σε Βρυξέλλες και Μπρυζ, μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο Instagram.

To Redmi Note 12 Pro+ έρχεται με οθόνη 6.67″ AMOLED, FullHD+, 120Hz, τριπλή κάμερα 200 Megapixel και και μπαταρία 5000mAh που φορτίζει με 120W!