Το Μαγικό Κοπίδι ταξίδεψε σε Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά και Λάρισα παρέα με την Huawei

Για δυο εβδομάδες ο Κώστας Βλαχάκης και το Μαγικό Κοπίδι ταξίδεψαν σε 3 πόλεις της Ελλάδας παρέα με την Huawei στα πλαίσια του Smartphone Festival 2018, ένα φεστιβάλ τεχνολογίας που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μέσα στο Οκτώβριο και στόχο είχε να βρεθεί η Huawei σε πόλεις της περιφέρειας διοργανώνοντας μεγάλα event.

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο event στα πλαίσια του φετινού Huawei Smartphone Festival! Περισσότεροι από 400 φίλοι της τεχνολογίας συγκεντρώθηκαν στο Mistral Seaside με καταπληκτική θέα προς τη θάλασσα και απόλαυσαν καφέ, πίτσα και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από επαγγελματίες φωτογράφους και στελέχη της Huawei.

Ακολούθησαν τα Χανιά, την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου. Εκεί στο πανέμορφο παλιό λιμάνι, στο NAMA, περισσότεροι από 350 φίλοι της τεχνολογίας απόλαυσαν επίσης καφέ και αναψυκτικά, spring rolls και τις απίθανες παρουσιάσεις από επαγγελματίες φωτογράφους αλλά και fashion με έδρα την πόλη των Χανίων.

Επιστρέψαμε από Κρήτη και ολοκληρώσαμε τα event στη Λάρισα την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στο Stage Club. Ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε μεγάλο χώρο σε καφετέρια και επιλέξαμε το event να γίνει σε χώρο που πραγματοποιούνται live. Συνοδεία αναψυκτικών, υπέροχου μπουφέ με τυροπιτοειδή διαφόρων τύπων, 320 φίλοι του Techblog δημιούργησαν τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στον Κάμπο.

Συνολικά αυτές τις 2 εβδομάδες που πήγαμε σε 3 πόλεις παρακινήσαμε πάνω από 1100 φίλους της τεχνολογίας να συγκεντρωθούν, να συζητήσουν για κοινά ενδιαφέροντα, να γνωριστούν μεταξύ τους και να ακούσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για αυτές τις καταπληκτικές στιγμές που μας χαρίσατε. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *