Ταξιδέψαμε σε Βουκουρέστι και Μπρασόβ με το vivo X90 Pro

Ο Κώστας Βλαχάκης έζησε μια μοναδική εμπειρία σε πρόσφατο ταξίδι του στη Ρουμανία έχοντας στις αποσκευές του το vivo X90 Pro! Για 4 ολόκληρες ημέρες, το Instagram του @TechblogGR πλυμμήρησε από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το νέο vivo X90 Pro και εντυπωσίασαν όλους τους φίλους της τεχνολογίας.

Στο ταξίδι μας στη Ρουμανία επισκεφτήκαμε την πρωτεύουσα Βουκουρέστι και με αυτοκίνητο φτάσαμε μέχρι το Μπρασόβ όπου εκεί κοντά επισκεφτήκαμε τα κάστρα της περιοχής κατά μήκος των Καρπάθιων Όρεων! Οι φωτογραφίες που ακολοθούν είναι ενδεικτικές της ικανότητας του vivo X90 Pro τόσο σε συνθήκες με καλό φωτισμό όσο και τη νύχτα.

Σας καλούμε να επισκεφτείτε τη Ρουμανία και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της αλλά και το Therme, το μεγαλύτερο κέντρο SPA των Βαλκανίων! Εμείς κάναμε ένα από τα καλύτερα ταξίδια μέχρι σήμερα και το ευχαριστηθήκαμε πολύ!

Το vivo X90 Pro ήρθε για να αλλάξει τη φωτογραφία στα smartphones, με ένα σύνολο που ξεχωρίζει τόσο για τις επιδόσεις του, αλλά και για το flagship σχεδιασμό και τις δυνατότητές του στη λήψη φωτογραφιών και video υψηλής ανάλυσης. Όλα αυτά έρχονται σε συνδυασμό με τη συνεργασία της vivo με τη ZEISS, με τον κύριο φακό των 50MP να έχει μέγεθος 1 ίντσας και να εξασφαλίζει τη λήψη 43% περισσότερου φωτός, με τον αισθητήρα IMX989 να είναι ο μεγαλύτερος της αγοράς.