Συνεργασία με τη Watt+Volt για τη νέα υπηρεσία smartwatt

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της νέας καμπάνιας της Watt+Volt για την υπηρεσία smartwatt η οποία μετατρέπει το κάθε σπίτι, σε έξυπνο!

Συνολικά δημιουργήθηκαν και θα δημοσιευτούν τρία βίντεο στο κανάλι του Κώστα Βλαχάκη στο YouTube που σήμερα μετράει περισσότερους από 110.000 συνδρομητές!

Το πρώτο βίντεο με τίτλο “Γονείς σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης”.

Ξέρεις τι κάνουν οι γονείς σου όταν εσύ δουλεύεις; Οι δικοί μου πάντως… ζημιές. Αυτή τη φορά μου έκαψαν το πουκάμισο και έτσι όπως πάνε, φοβάμαι μην γκρεμίσουν και το σπίτι από την αφηρημάδα τους. Ευτυχώς χάρη στο Essential Kit Ασφάλειας smartwatt της WATT + VOLT βρήκα τρόπο για να έχω σπίτι και γονείς εντελώς ασφαλείς.

Δημοσιεύτηκε 2 Οκτωβρίου 2019

Το δεύτερο βίντεο με τίτλο “Κάνω tutorial στη μαμά Techblog σε Skype call”.

Πήρα, που λέτε, τη μάνα μου σε Skype call να της κάνω tutorial για τη χρήση ενός app. Τι φαντάζεστε ότι έγινε; Ευτυχώς το app της smartwatt από τη WATT + VOLT είναι πανεύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση και μας πήρε μόνο λίγα λεπτά! Το σημαντικότερο όμως είναι ότι χάρη στο Essential Kit Ασφάλειας smartwatt οι γονείς μου μπορούν πλέον να έχουν τον έλεγχο των ηλεκτρικών συσκευών τους και εγώ το κεφάλι μου ήσυχο.

Δημοσιεύτηκε 31 Οκτωβρίου 2019

Το τρίτο βίντεο με τίτλο “Κάνω όνειρα γλυκά!”.

Έχω καταντήσει λίγο control freak με τη λειτουργία των συσκευών στο σπίτι των γονιών μου, αλλά ευτυχώς χάρη στο Essential Kit Ασφάλειας smartwatt από τη WATT + VOLT και το αντίστοιχο app, τα ελέγχω όλα από το κινητό μου και μπορώ να κοιμάμαι αμέριμνος.

Δημοσιεύτηκε 17 Δεκεμβρίου 2019

Για την καμπάνια της Watt+Volt μαζί με τον Κώστα ετοίμασαν και ανέβασαν βίντεο το δίδυμο Τζένη Μελιτά και Σπύρος Μαργαρίτης και ο Γιώργος Χατζηπαύλου!

Essential Kit Ασφάλειας smartwatt της WATT + VOLT

Προσθέστε όσες “έξυπνες” συσκευές θέλετε και κάντε το σπίτι σας “έξυπνο”, ελέγχοντας όλες τις συσκευές από μία και μόνο εφαρμογή στο κινητό σας.

Με την πρωτοποριακή υπηρεσία smartwatt έχετε τον έλεγχο του σπιτιού σας, από όπου κι αν βρίσκεστε! Ανακαλύψτε τρόπους για να είναι ασφαλές το σπίτι σας, διευκολύνοντας παράλληλα την καθημερινότητά σας. Μάθε περισσότερα εδώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *