Συμμετοχή στο International Product Safety Week 2018

Ο Κώστας Βλαχάκης – προσκεκλημένος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – συμμετείχε σε panel με τίτλο “The role of influencers raising awareness on product safety issues” κατά τη διάρκεια του διεθνές συνεδρίου International Product Safety Week 2018 (IPSW 2018) που πραγματοποιήθηκε 12-16 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Κατά τη διάρκεια του IPSW 2018, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συγκέντρωσε επαγγελματιες της ασφάλειας προϊόντων από όλο τον κόσμο και συζήτησαν με σκοπό τη διεθνή συνεργασία για την ανάπτυξη πολιτικής και την επιβολή της νομοθεσίας στον τομέα της ασφάλειας των καταναλωτικών προϊόντων.

Κατά τη διάρκεια του IPSW 2018 πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από διασκέψεις και συναντήσεις και να συνεργαστεί με διεθνείς ρυθμιστές, με τη βιομηχανία, με οργανώσεις καταναλωτών, με τυποποιητές, εργαστήρια δοκιμών, ακαδημαϊκούς και άλλους ειδικούς σε θέματα ασφάλειας προϊόντων.

Η ασφάλεια των προϊόντων που πωλούνται στους καταναλωτές, τόσο μέσω παραδοσιακών διαύλων εμπορίου όσο και μέσω διαδικτύου, είναι θεμελιώδης για τους καταναλωτές. Η Επιτροπή συνεργάζεται στενά με ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερομένων, συμπεριλαμβανομένων των κυριότερων εμπορικών εταίρων, για την ασφάλεια των προϊόντων στο διαδίκτυο και στο διαδίκτυο, ανεξάρτητα από το πού παράγονται τα προϊόντα.

Costas Vlachakis International Product Safety Week 2018

International Product Safety Week 2018

International Product Safety Week 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *