Πήγαμε στη Σπάρτη με την COSMOTE για το Fiber To The Home [Vlog]

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου ο Κώστας Βλαχάκης βρέθηκε στη Σπάρτη προσκεκλημένος της COSMOTE για να γιορτάσει μαζί με τους Σπαρτιάτες την έλευση του Fiber To The Home στην πόλη τους με ένα super party γεμάτο εκπλήξεις και μουσική!

Η εκδρομή ξεκίνησε από Αθήνα το πρωί της Παρασκευής και φτάσαμε στην Σπάρτη το μεσημέρι κάνοντας μια μεγαλειώδη στάση στο εστιατόριο Κάπαρη πάνω στην κεντρική πλατεία της πόλης, εκεί που πραγματοποιήθηκε και το event.

Και ενώ τα πράγματα στην πλατεία έδειχναν χαλαρά, λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα στην πλατεία συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου περιμένοντας τους αγαπημένους του Σάκη Τανιμανίδη που ήταν ο παρουσιαστής της βραδιάς και την Τάμτα που τραγούδησε live για όλους τους φίλους της στην Σπάρτη.

Πήγαμε στην Σπάρτη με την COSMOTE για το Fiber To The Home [Vlog]

Η COSMOTE είχε στήσει ένα τεράστιο stage μπροστά από το Δημαρχείο το οποίο στην έναρξη του event φιλοξένησε ζωντανά και ταυτόχρονα 5 διαφορετικές ζωντανές συνδέσεις βίντεο κλήσης με 5 διαφορετικές πόλεις στη Αμερική που τυχαίνει να ονομάζονται και αυτές Sparta!

Σκοπός αυτής την ταυτόχρονης σύνδεσης με 5 “Σπάρτες” της Αμερικής και της δικής μας Σπάρτης ήταν να παρουσιαστούν οι δυνατότητες που προσφέρουν οι συνδέσεις με 100% οπτική ίνα της COSMOTE, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του Internet με εγγυημένες ταχύτητες στα 100 και τα 200Mbps.

Τι σημαίνει αυτό για όλους εμάς; Downloading σε δευτερόλεπτα, online gaming χωρίς καθυστερήσεις, HD video streaming χωρίς διακοπές και όλες οι smart συσκευές μας ταυτόχρονα online, όπως ποτέ άλλοτε.

Η βραδιά έκλεισε με την Τάμτα επί της σκηνής και την υπόσχεση της COSMOTE να φέρει σε ακόμα περισσότερες πόλεις της χώρας μας τις δυνατότητες του COSMOTE Fiber, του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών στην Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *