Ο Κώστας Βλαχάκης γιορτάζει τα γενέθλια του Cinobo με βίντεο

Ο Κώστας Βλαχάκης συνεργάζεται ξανά με την ελληνική κινηματογραφική πλατφόρμα streaming, Cinobo και παρουσιάζει όλες τις αναβαθμίσεις με βίντεο στο YouTube!

Μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι του Techblog στο YouTube – σήμερα μετράει 130.000 συνδρομητές -, ο Κώστας παρουσιάζει στο κοινό του τις μεγάλες αναβαθμίσεις της πλατφόρμας του Cinobo.com που μαζί τους φέρνουν νέο web interface, νέες δυνατότητες και νέο περιεχόμενο.

Με τη νέα αναβάθμιση, οι χρήστες έχουν φωνή στην πλατφόρμα και μπορούν να μοιραστούν τις σκέψεις τους για κινηματογράφο, να βαθμολογήσουν με αστεράκια, να γράψουν κριτική και να δημιουργήσουν πολλαπλές λίστες με τις αγαπημένες τους ταινίες φέρνοντας ακόμα πιο κοντά όλο το κινηματογραφόφιλο Community της χώρας.

Μέσα από ένα τεράστιο κατάλογο μοναδικών ταινιών που αγαπήσαμε και δεν μπορούσαμε να βρούμε πουθενά αλλού, στο Cinobo μπορείς να εξερευνήσεις σχεδόν 1.000 ταινίες που ανανεώνονται διαρκώς αρχικά χωρίς να έχεις λογαριασμό ή συνδρομή και να ανακαλύψεις γαλλικές ρομαντικές κομεντί, θρίλερ, μυστηρίου, βιβλία που έγιναν ταινίες, Φιλμογραφίες Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών και νέο ελληνικό σινεμά.

Το Techblog κάνει δώρο σε όλους τους νέους χρήστες 1 μήνα δωρεάν συνδρομή στο Cinobo με τον κωδικό 23TECHBLOG. Δηλαδή συνολικά 45 μέρες δωρεάν δοκιμής! Εδώ θα βρεις το link με τις οδηγίες εξαργύρωσης.

Η προσφορά ισχύει έως και 31/03/2023.