Στο Μέτσοβο με το OnePlus 11 5G και τον Κωτσόβολο

Επισκεφτήκαμε το πανέμορφο Μέτσοβο με το OnePlus 11 5G που έφερε αποκλειστικά ο Κωτσόβολος στην Ελλάδα και γεμίσαμε το Instagram με μοναδικές φωτογραφίες!

Για δύο ολόκληρες μέρες παρέα με τον Κωτσόβολο και το OnePlus 11 5G ανακαλύψαμε αυτόν τον υπέροχο παραδοσιακό οικισμό που βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του νομού Ιωαννίνων, κοντά στα όρια με το νομό Τρικάλων, στις βόρειες πλαγιές, ανάμεσα στα βουνά της μεγαλύτερης οροσειράς της Ελλάδος, της Πίνδου.

Το Instagram του Κώστα Βλαχάκη @techbloggr πλημμύρισε από stories αναδεικνύοντας τόσο της φωτογραφικές ικανότητες του νέου OnePlus όσο και τις ομορφιές αυτού του τόπου που αξίζει να επισκεφτείς όλες τις εποχές του χρόνου.

Το OnePlus 11 5G ενσωματώνει οθόνη 6.7″ τεχνολογίας Super Fluid AMOLED με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 1-120Hz. “Τρέχει” με τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 και έχει τριπλή κάμερα που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Hasselblad και αποτελείται από τους αισθητήρες 50 MP, Wide, f/1.8 με OIS και Auto Focus – 48 MP, Ultra wide, f/2.2 με Auto Focus – 32 MP, Telephoto, f/2.0 με Auto Focus και Οπτικό ζουμ 2x και ένα ακόμα αισθητήρα αναγνώρισης χρώματος.

Το OnePlus 11 5G βρίσκεται ήδη στα καταστήματα του Κωτσόβολου με τιμή 899 ευρώ για την έκδοση 16GB/ 256GB.

Δείτε το review video που ετοιμάσαμε τις προηγούμενες μέρες στο Techblog.gr.