Φωτογραφικό Workshop στα Τζουμέρκα με την COSMOTE

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ηπειρωτικής φύσης, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που παρακολούθησε ο Κώστας Βλαχάκης παρέα με την COSMOTE.

Το πρόγραμμα περιελάβανε δυο διανυκτερεύσεις στο ορεινό καταφύγιο Σταυρού Θεοδωριανών σε υψόμετρο 1390 μέτρων που χρησιμοποιήσαμε ως βάση για τις εξορμήσεις μας με πεζοπορία προς το ρέμα Μαρκς την Παρασκευή και τους καταρράκτες της Σούδας το Σάββατο. Οδηγό μας και leader του φωτογραφικού workshop είχαμε τον βραβευμένο φωτογράφο και ντοκιμαντερίστα Χριστόφορο Αναγνωστόπουλο ο οποίος μας παρουσίασε τη δική του οπτική στις λήψεις φωτογραφίας βοηθώντας μας να παράξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τον εξοπλισμό μας, τόσο με φωτογραφικές μηχανές όσο και με το κινητό.

Σε αυτήν την γαλήνη του απόλυτου πρασίνου και του μπλε του ουρανού, η COSMOTE, με το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της, έκανε τη διαμονή του Κώστα εκεί ακόμη πιο μοναδική, καθώς μου παρείχε τη δυνατότητα να παραμένω συνδεδεμένος με τον υπόλοιπο κόσμο και να μοιράζομαι στιγμιαία τις εμπειρίες μου, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες γωνιές των Τζουμέρκων.

Μέσα από το δίκτυο της COSMOTE οι φωτογραφίες του Κώστα ανέβηκαν στα social media με mention και hashtag της εταιρείας.

Η εμπειρία αυτή στα Τζουμέρκα ήταν πραγματικά μοναδική. Η ικανότητα να παραμένεις συνδεδεμένος με τον υπόλοιπο κόσμο, ακόμα και όταν βρίσκεσαι στο κέντρο της απέραντης φύσης, με ταχύτητες που συνήθως επιφυλάσσονται για αστικές περιοχές, αποτελεί μια επιβεβαίωση πως η τεχνολογία και η φύση μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά.