Εθνική Τράπεζα: Η αξία του να δίνεις και να παίρνεις πίσω

Μπορείς να βάλεις βενζίνη, να παραγγείλεις πίτσα στο σπίτι ή να αγοράσεις προϊόντα τεχνολογίας και να κερδίσεις 100 ευρώ; Ναι, με την ενέργεια “Η αξία του να δίνεις και να παίρνεις πίσω!” χρησιμοποιώντας την χρεωστική debit mastercard της Εθνικής Τράπεζας συμμετείχες σε αυτόματη κλήρωση για 100 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Η ενέργεια έτρεξε μέσα στον Νοέμβριο 2018 μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου. Παράλληλα οποιαδήποτε μέρα χρησιμοποιώντας χρεωστική κάρτα αντί μετρητών συγκεντρώνεις πόντους τους οποίους μετά από κάποιο αριθμό μπορείς να εξαργυρώσεις στα συνεργαζόμενα καταστήματα go4more.


Παρασκευή 9/11 – Βενζίνη
Βάζω βενζίνη και κερδίζω. Κάθε εβδομάδα έως τις 2/12 η Εθνική Τράπεζα κληρώνει 100€ σε όσους χρησιμοποιούν για αγορές την χρεωστική τους κάρτα debit mastercard της Εθνικής Τράπεζας.


Τρίτη 20 Νοεμβρίου – Πίτσα
Πήρα πίτσα και πληρώνω με τη χρεωστική μου κάρτα από την Εθνική Τράπεζα για να κερδίσω 100€ από τις κληρώσεις που γίνονται κάθε εβδομάδα. Και χορτάτος και τυχερός (ελπίζω)…


Σάββατο 8 Δεκεμβρίου – Κατάστημα Τεχνολογίας
Μπορείς να αγοράζεις προϊόντα τεχνολογίας και να κερδίζεις πόντους; Με την χρεωστική τους κάρτα debit mastercard της Εθνικής Τράπεζας μπορείς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *