Χριστούγεννα με το Techblog για το φιλανθρωπικό σωματείο Ε.Γ.Ν.Υ.Α.

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό event τεχνολογίας “Χριστούγεννα με το Techblog” με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το φιλανθρωπικό σωματείο Ε.Γ.Ν.Υ.Α.

Το Techblog.gr, το μεγαλύτερο site τεχνολογίας στην Ελλάδα και ο Κώστας Βλαχάκης, διοργάνωσαν μια μεγάλη βραδιά για όλους τους φίλους της τεχνολογίας στον φιλόξενο χώρο του Hard Rock Cafe Athens με φαγητό, ποτό, πολλά δώρα και ένα καλό σκοπό, τη συγκέντρωση χρημάτων για το φιλανθρωπικό σωματείο Ε.Γ.Ν.Υ.Α. (Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων).

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την συμμετοχή σας και ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και χαρές! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Χριστούγεννα με το Techblog για το φιλανθρωπικό σωματείο Ε.Γ.Ν.Υ.Α.

Ε.Γ.Ν.Υ.Α. (Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων)

Η Ε.Γ.Ν.Υ.Α. είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο με Ειδική Αναγνώριση και Πιστοποιημένο από το Κράτος ως Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας σε Α.Ν.Υ. και εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής. Σκοπός της Ε.Γ.Ν.Υ.Α., βάσει του Καταστατικού της, είναι: «H μέριμνα για την προστασία, περίθαλψη, διαπαιδαγώγηση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, σωματική αγωγή και επαγγελματική κατάρτιση, καθώς και αποκατάσταση, κοινωνική προσαρμογή και ενασχόληση με τα αθλητικά εφ’ όρου ζωής νοητικώς υστερούντων ατόμων, ηλικίας άνω των δεκαοκτώ (18) ετών, αμφοτέρων των φύλων». Σήμερα, υπηρεσίες προσφέρονται σε πάνω από πενήντα (50) άτομα με δείκτη νοημοσύνης μεγαλύτερο του 30. www.egnya.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *